How to enable proxy for Seo Panel

The forum to discuss about how to generate reports from seo panel

Moderators: hellow0rld, eugene, sendtogeo

Re: How to enable proxy for Seo Panel

Postby seopanel_forum » Wed Jun 06, 2012 7:39 pm

The proxy which will work with php-curl will work in seo panel also.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1348
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: How to enable proxy for Seo Panel

Postby anil123 » Thu Aug 01, 2013 9:17 am

What is the benefit of it...?

http://www.conventionindia.in/resort-country-club.aspx
anil123
 
Posts: 70
Joined: Tue Jun 18, 2013 10:01 am
Location: New Delhi

Re: How to enable proxy for Seo Panel

Postby juandesign » Fri May 09, 2014 6:45 pm

May i ask what is the proxy for??
juandesign
 
Posts: 6
Joined: Wed May 07, 2014 11:08 pm

Re: How to enable proxy for Seo Panel

Postby seopanel_forum » Fri May 09, 2014 7:20 pm

It is used to prevent search engine temporary block for better report generation
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1348
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: How to enable proxy for Seo Panel

Postby bsjelin » Mon Dec 19, 2016 5:32 pm

I have a paid proxy through privateinternetaccess.com and it still does not work as active - any other ideas?

Type: Socks5
Hostname: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Port: 1080

Using my generated username and password for authentication.
Brandon W. Sjelin
----------------------------------------------
Webshock Media
Website Design & Hosting Services
https://www.webshockmedia.com
----------------------------------------------
bsjelin
 
Posts: 8
Joined: Tue Dec 06, 2016 5:29 pm

Re: How to enable proxy for Seo Panel

Postby seopanel_forum » Wed Dec 21, 2016 7:04 pm

I will check it with the server details you sent through email and will update you.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1348
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: How to enable proxy for Seo Panel

Postby wemarket » Fri Feb 24, 2017 1:13 pm

All my proxies are working according to SEO Panel, but I can't generate the Keywords Report. I just get a "white" page after it loads for a while:

http://i.imgur.com/z4mlquN.jpg

Any ideas on how to fix this?
wemarket
 
Posts: 8
Joined: Mon Nov 30, 2015 5:16 pm

Re: How to enable proxy for Seo Panel

Postby wemarket » Thu Mar 23, 2017 11:08 pm

Any news?
wemarket
 
Posts: 8
Joined: Mon Nov 30, 2015 5:16 pm

Previous

Return to Seo Panel Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest