Login After installation not working? HTTPS issue?

Discuss about Seo Panel Installation steps and issues

Moderators: hellow0rld, eugene, sendtogeo

Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby seopanel_forum » Fri Jul 22, 2011 5:03 pm

Some times Seo Panel installed successfully but login is not working.

Most probably the issue is due to after login your seo panel installed url redirected to HTTPS url.

You can fix this issue by following steps.

a) Open file

seopanel/config/sp-config.php

in an editor.

b) Replace https in the below line

Code: Select all
    # The web path or url to access seo panel through browser.
    define('SP_WEBPATH', 'https://yourdomain/seopanel');
   


to http as below line

Code: Select all
    # The web path or url to access seo panel through browser.
    define('SP_WEBPATH', 'http://yourdomain/seopanel');
   



This will fix the issue.

Still issue is not fixed, please contact us.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1349
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby yousef » Tue Feb 28, 2012 11:48 am

Hello,
1. I have installed the Seo Panel successfully, and followed above instructions, but I get Login incorrect message.

2. I have Created a New Account successfully, but when I try to login, I get same message ?!

Regards
yousef
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 28, 2012 11:32 am

Re: Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby seopanel_forum » Tue Feb 28, 2012 3:13 pm

Can you please contact us through above contact link with details to your seo panel.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1349
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby yousef » Tue Feb 28, 2012 5:36 pm

Which link ?
Can you post it here pls.
yousef
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 28, 2012 11:32 am

Re: Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby seopanel_forum » Tue Feb 28, 2012 7:43 pm

Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1349
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby ingebolk » Fri Jan 25, 2013 11:08 am

yousef wrote:Hello,
1. I have installed the Seo Panel successfully, and followed above instructions, but I get Login incorrect message.

2. I have Created a New Account successfully, but when I try to login, I get same message ?!

Regards


Maybe a caching problem on your server? only for stylesheets normally but you will never know if you dont try to hit Ctrl + F5 :D
ingebolk
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 25, 2013 11:02 am

Re: Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby watsonmaria » Tue Feb 26, 2013 8:26 am

Nice information
watsonmaria
 
Posts: 127
Joined: Mon Feb 11, 2013 4:09 am

Re: Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby Jack Hard » Mon May 20, 2013 6:38 am

The Process is here for that is same:

1. I have installed the Seo Panel successfully, and followed above instructions, but I get Login incorrect message.

2. I have Created a New Account successfully, but when I try to login, I get same message ?!
Jack Hard
 
Posts: 19
Joined: Mon Dec 10, 2012 6:41 am
Location: Ahamedabad(Gujarat)

Re: Login After installation not working? HTTPS issue?

Postby bulcam » Mon Jul 08, 2013 6:18 pm

You know of any tutorials that can help me to install seo panel
bulcam
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 22, 2013 6:13 pm


Return to Seo Panel Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest