Reports manager intervals

Discuss about Seo Panel Installation steps and issues

Moderators: hellow0rld, eugene, sendtogeo

Re: Reports manager intervals

Postby seopanel_forum » Thu Dec 13, 2012 8:18 pm

Its an issue due to mysql connection, because after execution the data not updated in database, thats why next time it executed again.

have you tried following methods?

http://forum.seopanel.in/viewtopic.php?f=6&t=4527
http://forum.seopanel.in/viewtopic.php?f=6&t=3871
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1352
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: Reports manager intervals

Postby Juho » Fri Dec 14, 2012 10:16 am

seopanel_forum wrote:Its an issue due to mysql connection, because after execution the data not updated in database, thats why next time it executed again.

have you tried following methods?

http://forum.seopanel.in/viewtopic.php?f=6&t=4527
http://forum.seopanel.in/viewtopic.php?f=6&t=3871


I have already applied the above. About the latter, I haven't added it, but I don't get such errors. Should this error read in somewhere?

When I execute the cron job in a one single session it works fine. There is problem only when I split the keywords to more than one execution. So mysql connection in generally works just fine.
Juho
 
Posts: 15
Joined: Wed Dec 05, 2012 3:00 pm
Location: Finland

Re: Reports manager intervals

Postby seopanel_forum » Wed Dec 19, 2012 7:57 pm

We will try to debug the splitted cron feature and will find the issue. Also we are working on Bulk Rank checker plugin, its is free plugin will be released with seo panel 3.4.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1352
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Previous

Return to Seo Panel Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest