Match with wrong domain

Discuss about Seo Panel Bugs and Issues

Moderators: sendtogeo, hellow0rld, eugene

Match with wrong domain

Postby pimdoen » Wed Sep 03, 2014 1:14 pm

On a vanilla install I am getting wrong matches on keyword positions (using google.com and google.co.uk). I have a domain that is not using 'www.', it is something like http://plumberjobs.com. My competitor has a site like http://europlumberjobs.com and is ranked higher on several keywords. After running a Keywords Report I get his ranking as the ranking of my site.

This happens on google.com but also on yahoo.com. Bing.com is not giving any results (while there should be).

Any help is appreaciated.
pimdoen
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 03, 2014 12:33 pm

Re: Match with wrong domain

Postby seopanel_forum » Wed Sep 03, 2014 6:32 pm

Can you please tell me which version you are using?
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1365
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: Match with wrong domain

Postby pimdoen » Wed Sep 03, 2014 7:37 pm

3.5.0
pimdoen
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 03, 2014 12:33 pm

Re: Match with wrong domain

Postby seopanel_forum » Thu Sep 04, 2014 11:48 am

I will chekc it and will update you soon.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1365
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: Match with wrong domain

Postby pimdoen » Thu Sep 04, 2014 12:59 pm

Thank you very much. If more info is needed please let me know!
pimdoen
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 03, 2014 12:33 pm

Re: Match with wrong domain

Postby pimdoen » Thu Sep 11, 2014 6:24 am

* bump *
pimdoen
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 03, 2014 12:33 pm

Re: Match with wrong domain

Postby seopanel_forum » Mon Sep 15, 2014 6:49 pm

Sorry for late reply. I am checking it.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1365
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: Match with wrong domain

Postby pimdoen » Tue Sep 16, 2014 8:17 am

Yes please! I am not able to use it in any way if this is not fixed.
pimdoen
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 03, 2014 12:33 pm

Re: Match with wrong domain

Postby seopanel_forum » Thu Sep 18, 2014 8:15 pm

You can fix this following steps

File: seopanel.v.3.7.0.beta/controllers/report.ctrl.php
Line: 559

Replace

Code: Select all
$websiteUrl = formatUrl($keywordInfo['url'], false);

with

Code: Select all
$websiteUrl = $keywordInfo['url'];


Thant will fix the issue.

To fix bing issue , Please upgrade seo panel to latest version 3.6.0

Hope this will help you.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1365
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India

Re: Match with wrong domain

Postby pimdoen » Fri Sep 19, 2014 1:35 pm

Thank you for the reply. I will change this today and will report back the result.

Kind regards
pimdoen
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 03, 2014 12:33 pm

Next

Return to Seo Panel Bugs and Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests