Site Auditor

Discuss about Seo Panel Bugs and Issues

Moderators: hellow0rld, eugene, sendtogeo

Site Auditor

Postby rubencouto » Sat Mar 21, 2015 3:58 pm

Hello!

I'm running SEO Panel at www.coolseotool.com and I set the maximum pages for Site Auditor to crawl at 1000.
I have another website at www.planemagazine.com that doesn't have more than 400 pages. I added this website to Seo Panel and set the Auditor to run on Cron execution. After that I also made the Site Auditor run manualy inside Seo Panel. Site Auditor found 1000 pages at www.planemagazine.com!!! This is wrong. How can I solve this?
rubencouto
 
Posts: 13
Joined: Sat Oct 06, 2012 12:25 am

Re: Site Auditor

Postby seopanel_forum » Mon Mar 23, 2015 7:14 pm

Thanks for using seo panel.

Please find some pattern of links which is invalid and add it in exclude links feature while editing project.

Eg: Image links

You can add any number of exclude links by comma separated.
Thanks,
Seo Panel Team
http://www.seopanel.in
seopanel_forum
Site Admin
 
Posts: 1354
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:42 pm
Location: India


Return to Seo Panel Bugs and Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests